Yoga2019-09-23T11:26:15+02:00

Yoga för livet

Ta reda på hur du kan må bättre med yoga

För många är det en träningsform för att stärka upp kroppen och ge hjärnan en stunds avkoppling. För en hel del andra är det ett sätt att leva.

Att leva enligt yoga innebär att du släpper in ljus och kärlek i ditt liv och låter universum styra dig på den väg som det är tänkt. Helt enkelt att lita på magkänslan, på intuitionen. Genom att lära sig lyssna på kroppen och på vad den behöver så kommer du att förändra sättet du ser på dig själv och på andra, på vad du äter och hur du väljer att leva ditt liv.

Yoga för alla

Kom som du är – oavsett ålder och erfarenhet

Många jag träffar på upplever yogan som något krångligt och svåråtkomligt. Jag vill göra yoga tillgängligt för alla oavsett tidigare erfarenheter, ålder och fysiska förutsättningar.

Allt börjar med ett andetag. Alla som lever andas mer eller mindre. Yogapassen börjar med att fokusera på andetagen, hur de känns, var du andas. Därefter byggs det på med olika övningar för att stärka upp och sträcka ut i kroppen. Alla pass avslutas med Savasana, avslappning, vilket många menar är den svåraste yogaövningen då vi ligger helt stilla och avslappnade utan att fastna i några tankar.

Yoga med mig

Yoga i grupp

För slutna sällskap (vänner, familj, kollegor) håller jag klasser på Poppelgatan 2A i Motala, utomhus eller på annan överenskommen plats.

Är du intresserad av att hyra mig som instruktör är du varmt välkommen med din förfrågan genom kontaktformuläret här intill eller via yoga(a)ehfriskvard.se.

PT-Yoga

Boka en privat session för att få ett individuellt upplägg. Passar dig som vill träna inför specifika mål, vill ha ett program att göra hemma, eller inte känner dig bekväm med att träna i grupp.

Bokas via kalendern och utförs på Poppelgatan 2 i Motala eller på annan överenskommen plats.

Fyll i din intresseanmälan:  Senaste inläggen om Yoga

  Tips, inspiration, artiklar…

  Nytt bokningssystem!

  Nytt bokningssystem! Jag har bytt leverantör av bokningssystem till min hemsida för att göra det ännu smidigare för dig att boka tider hos mig. Du

  Yogakurs med lunch!

  Lunch + yoga = sant! Hatha Yoga - eh Friskvård Lättare lunch - Min Söta Värld Fredagar 12.00-13.00 15 maj -12

  Träna utomhus

  Träningen flyttar utomhus! Betala med Swish eller faktura Boka här Betala med Swish eller faktura Boka här

  Slappna av

  Slappna av Det är svårare än man tror att inte göra någonting alls. Hur ofta sitter du