Loading...
Yoga2019-03-12T15:18:53+00:00

Kurs Hatha Yoga

  • Veckodag: Tisdag

  • Tid: 17.30 – 18.30

  • Plats: Vintergatan 7, Motala

  • Kostnad: vid 6-9 deltagare 950kr/person, 10 eller fler deltagare 750kr/person. Betala med faktura, Swish eller ActiWay.

Varje kurs är 5 tillfällen. Jag anpassar innehållet i kursen efter önskemål och utefter dig som deltagare. Vi blandar stående, sittande och liggande positioner och lägger stort fokus på våra andetag. Tillsammans lär vi oss mer om yoga och oss själva.

Boka din plats via kalendern intill. Anmälan är bindande.

Boka så här:

I den här kalendern kan du boka dig för yogakurs. Endast datum för kursstart syns i kalendern och de har mörkare textfärg. När du valt datum får du upp vilken tid vi ses varje tillfälle, klicka på den.

Notera sedan om du har några önskemål inför kursen.

Första gången du bokar fyller du i kontaktuppgifter samt väljer ett lösenord. Systemet kommer sedan ihåg dig vid nästa bokning när du loggar in med valda uppgifter.

Glöm inte skicka iväg din bokning. Du får ett mail med en bekräftelse till den e-postadress du angett.

Välkommen!

  • Boka:

  • Dina upplysningar

Yoga för livet

Ta reda på hur du kan må bättre med yoga

För många är det en träningsform för att stärka upp kroppen och ge hjärnan en stunds avkoppling. För en hel del andra är det ett sätt att leva.

Att leva enligt yoga innebär att du släpper in ljus och kärlek i ditt liv och låter universum styra dig på den väg som det är tänkt. Helt enkelt att lita på magkänslan, på intuitionen. Genom att lära sig lyssna på kroppen och på vad den behöver så kommer du att förändra sättet du ser på dig själv och på andra, på vad du äter och hur du väljer att leva ditt liv.

Yoga för alla

Kom som du är – oavsett ålder och erfarenhet

Många jag träffar på upplever yogan som något krångligt och svåråtkomligt. Jag vill göra yoga tillgängligt för alla oavsett tidigare erfarenheter, ålder och fysiska förutsättningar.

Allt börjar med ett andetag. Alla som lever andas mer eller mindre. Yogapassen börjar med att fokusera på andetagen, hur de känns, var du andas. Därefter byggs det på med olika övningar för att stärka upp och sträcka ut i kroppen. Alla pass avslutas med Savasana, avslappning, vilket många menar är den svåraste yogaövningen då vi ligger helt stilla och avslappnade utan att fastna i några tankar.

Yoga mera

Yoga i grupp

För slutna sällskap (vänner, familj, kollegor) håller jag klasser i Yogahems lokaler på Vintergatan 7 i Motala, utomhus eller på annan överenskommen plats.

Är du intresserad av att hyra mig som instruktör är du varmt välkommen med din förfrågan genom kontaktformuläret här intill eller via yoga(a)ehfriskvard.se.

PT-Yoga

Boka en privat session för att få ett individuellt upplägg. Passar dig som vill träna inför specifika mål, vill ha ett program att göra hemma, eller inte känner dig bekväm med att träna i grupp.

Bokas via kalendern och utförs på Poppelgatan 2 i Motala eller på annan överenskommen plats.

Fyll i din intresseanmälan:Senaste inläggen om Yoga

Tips, inspiration, artiklar…

Igelkottsbehandling

April April! Igelkottsbehandlingen finns såklart inte att boka men jag hoppas du fick dig ett gott skratt när du läste texten på Facebook. Skulle du

Hur var 2018?

Nytt år och nya mål Det är lätt att bara tänka framåt när det nalkas ett nytt år. Vad man vill göra, hur man vill må, vad

Välkommen på Senioryoga! Jag har satt ihop en serie mjukare yogapass som passar för dig med minskad rörlighet någonstans i kroppen, till exempel

Fantastisk start på sommaren! Lugn och ro eller fart och fläkt? Det underbara vädret gör ju att man bara vill ligga i skuggan

Yoga utomhus! Då väderprognosen utlovar kanonväder även tisdag 29 maj, flyttar jag ut passet till Varamon! I slutet av Månvägen, rakt ner från Z-parken, finns

Click edit button to change this text.