Loading...
Yoga2018-12-13T23:17:36+00:00

Så här bokar du

Vill du yoga regelbundet i grupp men saknar likasinnade?

Fyll i kontaktformuläret här intill så tar jag kontakt så snart jag har tillräckligt många intresserade för att sätta ihop en kurs. Vi hittar då en tid som passar så bra som möjligt för alla och bestämmer antal tillfällen m.m.

Yoga i grupp

För slutna sällskap (vänner, familj, kollegor) håller jag klasser i Yogahems lokaler på Vintergatan 7 i Motala, utomhus eller på annan överenskommen plats.

Är du intresserad av att hyra mig som instruktör är du varmt välkommen med din förfrågan genom kontaktformuläret här intill eller via yoga(a)ehfriskvard.se.

PT-Yoga

Boka en privat session för att få ett individuellt upplägg. Passar dig som vill träna inför specifika mål, vill ha ett program att göra hemma, eller inte känner dig bekväm med att träna i grupp.

Bokas via kalendern och utförs på Poppelgatan 2 i Motala eller på annan överenskommen plats.

Fyll i din intresseanmälan:Yoga för livet

Ta reda på hur du kan må bättre med yoga

För många är det en träningsform för att stärka upp kroppen och ge hjärnan en stunds avkoppling. För en hel del andra är det ett sätt att leva.

Att leva enligt yoga innebär att du släpper in ljus och kärlek i ditt liv och låter universum styra dig på den väg som det är tänkt. Helt enkelt att lita på magkänslan, på intuitionen. Genom att lära sig lyssna på kroppen och på vad den behöver så kommer du att förändra sättet du ser på dig själv och på andra, på vad du äter och hur du väljer att leva ditt liv.

Yoga för alla

Kom som du är – oavsett ålder och erfarenhet

Många jag träffar på upplever yogan som något krångligt och svåråtkomligt. Jag vill göra yoga tillgängligt för alla oavsett tidigare erfarenheter, ålder och fysiska förutsättningar.

Allt börjar med ett andetag. Alla som lever andas mer eller mindre. Yogapassen börjar med att fokusera på andetagen, hur de känns, var du andas. Därefter byggs det på med olika övningar för att stärka upp och sträcka ut i kroppen. Alla pass avslutas med Savasana, avslappning, vilket många menar är den svåraste yogaövningen då vi ligger helt stilla och avslappnade utan att fastna i några tankar.

Senaste inläggen om Yoga

Tips, inspiration, artiklar…

Hur var 2018?

Nytt år och nya mål Det är lätt att bara tänka framåt när det nalkas ett nytt år. Vad man vill göra, hur man vill må, vad

Välkommen på Senioryoga! Jag har satt ihop en serie mjukare yogapass som passar för dig med minskad rörlighet någonstans i kroppen, till exempel

Fantastisk start på sommaren! Lugn och ro eller fart och fläkt? Det underbara vädret gör ju att man bara vill ligga i skuggan

Yoga utomhus! Då väderprognosen utlovar kanonväder även tisdag 29 maj, flyttar jag ut passet till Varamon! I slutet av Månvägen, rakt ner från Z-parken, finns

Asfaltering pågår 28/5-1/6 2018 genomförs asfalteringsarbeten längs Bispmotalagatan. Det innebär att du som kund inte har samma parkeringsmöjligheter som tidigare. Poppelgatan går att nås från

Click edit button to change this text.