Loading...
Spa För Själen2019-03-12T15:32:21+00:00

Egenvård har blivit ett populärt begrepp i vår stressiga vardag. Det kan innebära olika saker för olika personer men landar alltid i att man gör något för att själen ska få en stunds lugn och ro. En stund utan pling i mobilen, utan barn som rycker i kläderna, utan en växande att-göra-lista. När var du senast i samma rum som flera andra människor utan att känna press på dig att prata med någon?

Spa för själen är en metod för återhämtning och att skapa sig en medveten närvaro. Ett sätt att ge något till sig själv utan värderingar eller press och det hela sker under tystnad.

Varje retreat börjar med mjuka rörelser. Det följs av en stunds valfrihet i tystnad då ni kan färglägga mandalas, rita på fri hand, få handmassage eller bara sitta/ligga stilla. Sedan guidar jag er genom en närvaroövning som följs av ytterligare valfrihet i tystnad innan vi avslutar retreaten med en stillhetsövning.

Förutom mina instruktioner lite nu och då och bakgrundsmusik så sker alltså allt under tystnad. Vi lämnar telefoner, klockor och annat avstängt och undanstoppat för att kunna fokusera på oss själva och nuet.

Detta är något alla kan vara med på. Man väljer själv vilka delar man vill vara med på, vill man bara sitta eller ligga stilla under hela retreaten så gör man det. Mattor, filtar och sittbänkar finns på plats att låna. Det krävs inga särskilda kläder, men det kan vara skönt med ett par raggsockor eller tofflor på fötterna. Vatten och te finns för den som vill ha något att dricka.

  • Datum: se kalendern nedan

  • Tidsåtgång: 2h

  • Plats: Yogahem, Vintergatan 7, Motala

  • Kostnad per deltagare: 250kr

Boka så här:

I den här kalendern kan du boka Spa för själen. De datum som är aktuella har mörkare textfärg. När du valt datum får du upp lediga tider. Varje retreat är 2h.

Notera sedan om det är något du vill berätta inför vårt möte.

Första gången du bokar fyller du i kontaktuppgifter samt väljer ett lösenord. Systemet kommer sedan ihåg dig vid nästa bokning när du loggar in med valda uppgifter.

Glöm inte skicka iväg din bokning. Du får ett mail med en bekräftelse till den e-postadress du angett.

Välkommen!

  • Boka:

  • Dina upplysningar