Fantastisk start på sommaren!

Lugn och ro eller fart och fläkt?

Det underbara vädret gör ju att man bara vill ligga i skuggan och sippa på fruktiga drinkar! Fast ibland är det skönt att kliva inomhus så jag håller bokningskalendern och yogastudion öppen under sommaren förutom två veckor då jag tar med familjen till Kanada.

Du kan alltså boka både massage, kostrådgivning och yoga (privat och i grupp) hela sommaren förutom v.30 och v.31.

Får din hjärna semester?

Ge hjärnan en chans att vila på semestern. Det betyder inte att du måste ligga på stranden hela dagarna utan du kan mycket väl aktivera kroppen samtidigt som hjärnan får sin vila.

Stress är tyvärr ett stort problem för många idag. Vissa kan ha milslånga att-göra-listor utan att för den skull vara stressade, medan andra går in i väggen med betydligt mindre uppgifter på sitt bord. Det handlar om hur man upplever och hanterar allt som händer runtomkring en snarare än hur mycket man har att göra.

Själv mår jag mycket bättre de gånger jag har en bra planering och faktiskt gör det jag ska på den tid jag avsatt för det. Tyvärr blir det ju inte alltid så… En bra fråga att ställa sig i sådana lägen kan vara:

Kan jag göra något åt det precis just nu?

Om svaret är ja, så är det ju bara att sätta igång. Om svaret är nej, så finns det ingen anledning att tänka på det förrän du faktiskt kan göra något åt det. Lättare sagt än gjort, men övning ger färdighet!

Svalka dig i värmen!

När det är riktigt varmt ute är det inte alltid man är så sugen på att äta varm mat. Prova gärna sorbetreceptet nedan för lite svalka!

Låt ett paket fryst mango halvtina innan du mixar den tillsammans med några kvistar färsk mynta. Det blir otroligt läskande i sig och passar bra som dessert!

Vill du göra sorbeten krämigare och mer mättande mixar du ner några bitar fryst banan och vill du kunna dricka som en smoothie/milkshake mixar du även ner din favoritmjölk. Prova gärna kokosmjölk för extra exotisk känsla!

Prova dig fram vad som passar din smak bäst. Kanske blanda ner lite vaniljpulver eller boosta extra med proteinpulver?!

Yoga hela sommaren!

I sommar kan du yoga som vanligt i yogastudion tisdagar, onsdagar och söndagar med mig och Carola. Om andan faller på kan vi flytta ut passet till gräsytan på baksidan. Boka din plats här!

Gillar du känslan av sand mellan tårna (och kanske i håret) så håller vi även pass på stranden i Varamon varje lördag under sex veckor. Till dessa pass behöver du boka en plats precis som vanligt så vi kan meddela ev. förändringar pga väder och vind och det gör du i yogakalendern.

Namaste!

Bli månadskund!

Ge dig själv en sommarpresent och bli månadskund hos mig! Du får möjlighet att boka upp till en timmes massage, kostrådgivning eller PT-yoga VARJE vecka. Du får även medverka på mina Hatha Yoga pass tisdagar 17.30.

Du betalar just nu endast 1299kr/månad via faktura.
(Ordinarie pris är 1450kr och totala värdet är 3580kr)

Meddela ditt intresse via e-post

Du kan läsa mer om erbjudandet här.