Under mina tio år i friskvårdsbranschen har jag hunnit samla på mig en hel del erfarenhet. Jag har i alla år jag jobbat, både som anställd och egenföretagare, haft samma upplägg och tycker att nu är det dags att byta!
De flesta kunder kommer till mig för att de har ett problem eller besvär med kroppen som de vill ha hjälp med. Majoriteten av dessa bokar någon form av massage. Jag vill städa upp i min behandlingsmeny och erbjuda resultat och kvalité istället för en specifik behandling som tar en specifik tid att utföra.
Du som förstagångsbesökare bokar tjänsten hälsokonsultation som tar max en timme. Vi börjar med att kort prata om vad du har för problem du vill ha hjälp med och lägger upp en plan som känns bra för oss båda samt påbörjar behandling. Jag blandar tekniker från Svensk Klassisk Massage, Bindvävsmassage, Lotorpsmetoden (andningsmassage), Kinesiologitejp, Kostrådgivning och Yoga för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Innan du går bokar vi in ytterligare tillfällen om det behövs på 30-60 minuter.
I och med denna förändring gör jag även en prisjustering som börjar gälla 1 juni 2017.
60 min – 745kr
30 min – 425kr
För bokningar som görs innan 1 juni, men utförs efter (dock senast 30 juni), gäller de gamla priserna. Nya priset gäller för alla bokningar som utförs from 1 juli 2017. Du som har förbetalt ett visst antal gånger får självklart utnyttja dessa som vanligt.
Välkommen att boka din behandling.
Med friska hälsningar,
Elisabeth