Personen bakom
eh Friskvård

“Hälsofreak med gröna fingrar”

Så beskrevs jag i ett bröllopshäfte när två goda vänner gifte sig. De har helt rätt. Jag intresserar mig för allt som rör hälsa, kost och träning men också miljön. Därför odlar jag gärna mina egna grönsaker som gurka, tomat, persilja, grönkål och paprika under sommarhalvåret. Jag försöker även minska ner på plast så mycket jag kan och återanvänder det som går.

Jag ser en stark koppling mellan det vi äter och hur både vi och naturen mår. Jag äter själv till större delen vegankost (inga animaliska produkter) för att jag känner att jag mår bra av det.

Min stora passion är yoga! Ju mer jag utövar och sätter mig in i yogan, desto mer känner jag att jag förändrar mitt sätt att tänka och agera. Jag är mer accepterande och inkluderande, vilket är en härlig känsla! Jag litar mer och mer på min magkänsla vilket säkert visat mig till de kostval jag gjort. Yoga för mig handlar om “do no harm”. Dvs. att inte tänka, handla eller uttala sig på ett sätt som kan skada sig själv eller någon annan levande varelse.

Våren 2007 blev jag av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör. Sedan dess har jag hjälp människor att må bättre och slippa värk och besvär med sina muskler. Det är alltid lika roligt att höra från kunder att “sedan jag började gå regelbundet hos dig så har jag inte haft ont” och “det gör ont först, men efter ett tag släpper spänningarna och det blir bara skönt”. Jag har alltid velat hjälpa andra människor och genom att välja att arbeta inom friskvårdsbranschen så kan jag verkligen göra det.

#loveandlight

Elisabeth

Använd formuläret för att komma i kontakt med mig.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande