Yoga mitt i centrum

Välkommen att prova Hatha Yoga, Spa för själen samt Rörelseträning!

Jag har kvar min verksamhet på Poppelgatan 2a i Motala, men jag och Linnea (Lika Sens) har flyttat en halvtrappa ner för att få större lokaler och kunna hjälpa dig till bättre hälsa på fler sätt. Förutom massage och gruppträning kommer vi framöver även erbjuda workshops och kurser.

1-2 november öppnar vi upp dörrarna för invigning där vi visar upp våra fina lokaler och delar av utbudet av våra nya tjänster. Håll utkik i sociala medier och din e-post efter en inbjudan!

SCHEMA – Gruppträning

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
Hatha Yoga
12.00-13.00
Rörelseträning
15.00-16.00
Hatha Yoga
12.00-13.00
Hatha Yoga
8.30-9.30
Hatha Yoga
17.30-18.30
Spa för själen
12.00-13.00

Boka så här:

På min startsida finns en samlad bokningskalender för samtliga tjänster jag erbjuder. I rullgardinsmenyerna väljer du den tjänst och eventuell specifikation du önskar boka. Datum med lediga platser är markerade med en mörkare textfärg. När du klickat på ett datum ser du lediga tider.

Första gången du bokar fyller du i kontaktuppgifter samt väljer ett lösenord. Systemet kommer sedan ihåg dig vid nästa bokning när du loggar in med valda uppgifter. Glöm inte skicka iväg din bokning. Du får ett mail med en bekräftelse till den e-postadress du angett.

Välkommen!