Kurs 22/3: Fotens biomekanik

Vi öppnar upp våra lokaler i Motala för olika föreläsare och workshops och denna gång är det foten som står i centrum!

Välkommen! //Elisabeth och Linnea

Innehåll

Kursen Fotens biomekanik är en kurs för alla terapeutiska utövare. På denna kurs lär vi ut sambandet mellan foten och övriga kroppen. Vi går igenom olika diagnoser och problem relaterade till foten.

Kursen är en praktiskt kurs där vi lär ut olika former av handgrepp för att återställa fotens funktion. Vi lär även ut när vi behöver skicka patienter vidare till andra vårdgivare eller utövare. Kursen ligger även till grund för att bli certifierad återförsäljare av Tread Labs sulor.

Läs mer om innehållet och anmäl dig här.

Kursledare

Kursen hålls av Myownway Utbildning & Utveckling som genom kvalitativa utbildningar och produkter vill bidra till att du utvecklas både som person likväl som professionell utövare. Läs gärna mer på deras hemsida.

Upplägg

Vi börjar morgonen med lite teori som en liten repetition. Sen blir det praktiskt hela dagen. Vi kommer titta på fötter, Vi kommer känna på olika fötter och vi kommer att behandla fötter. Under kursen får man ta del av samtliga handgrepp. Vi delar även med oss av hemövningar som man kan skicka med kunderna hem.

Lunchrestauranger i närheten

Sjöglimten: Sushi, Poke Bowls, Varma rätter, Sallader Meny
Hamnkrogen: Burgare, Fisk, Kött Meny
WetternMagasinet: mongolisk grillbuffé

Kaffe och te…

…finns i våra lokaler under hela dagen.