Nytt år och nya mål

Det är lätt att bara tänka framåt när det nalkas ett nytt år. Vad man vill göra, hur man vill må, vad vågen ska visa och vilket gym man tänker svära sig trogen åt… Men nu är den bästa tiden att reflektera tillbaka på det senaste året. Vad har varit bra som du vill fortsätta med? Vad vill du förändra?

Friskvårdsbidraget 2018

Det finns fortfarande lite kvar av 2018 och kanske finns det fortfarande friskvårdspengar kvar att utnyttja? Jag har fortfarande några tider kvar att erbjuda.

Hittar du ingen tid som passar? Betala med dina friskvårdspengar nu och boka in dig i januari 2019! Gäller även ActiWay-kunder.

Sätt nya mål för 2019

Vad vill du förändra framöver? Sätt upp mål och delmål för att nå dina drömmar. Berätta för en vän som kan stötta och hjälpa dig på vägen!

Yoga under 2018

Bara två tisdagar kvar att yoga på! Efter nyår tar jag bort drop-inpasset 17.30 på tisdagar. Passa på att lugna kropp och sinne innan julhelgen med Hatha Yoga.

Yoga under 2019

Boka mig för en hel grupp eller för dig själv. Hela terminen eller ett enstaka tillfälle. I yogastudion eller på kontoret. 1500kr/h.

Gå en yogakurs

Påbörja eller fördjupa din yogaträning med en kurs där få deltagare gör att alla övningar kan individanpassas.

God Jul & Gott Nytt År!

Om det är så att vi inte ses innan året är slut så hoppas jag att du får mysiga helger med nära och kära framöver!

Många kramar,
Elisabeth