Vilken höst vi har framför oss!

Efter en skön sommar med lite ledighet har det varit skönt att komma igång med rutiner igen. Mycket tid har gått åt till att planera inför höstens många roliga händelser!

Nu flyttar vi!

Som du kanske redan vet och har sett så ska jag och Linnea (Lika Sens) flytta till nya, större lokaler i samma trappuppgång som vi tillhör nu. Det ger oss möjlighet att erbjuda yoga och rörelseträning för mindre grupper såväl som kurser och workshops i större utsträckning än tidigare.

Flyttlasset är planerat till slutet av vecka 40. Det ska bli så spännande! Som med alla flytter kommer det bli lite rörigt med kartonger och provisoriska möbleringar ett par dagar men vi beräknar att kunna massera på enligt vanligt schema.

Yogaklasserna är beräknade att starta 4 november och kommer inom kort att vara bokbara på hemsidan. När vi känner oss inboade och klara så bjuder vi in till invigningskalas. Håll utkik efter separat inbjudan!

Ny tjänst!

Förutom flera yoga- och rörelseklasser per vecka kommer jag också att erbjuda Energibalansering som ny tjänst. Genom att placera mina händer på olika punkter på kroppen lugnas nervsystemet ner. Det är lite som akupunktur utan nålar! Behandlingen är oerhört avslappnande – perfekt för stressade själar! Energibalansering kan även minska på besvär som t.ex:

  • Dålig sömn
  • Muskel- och ledvärk
  • Huvudvärk
  • Allergi
  • Astma
  • Oro

Har du kvar friskvårdsbidrag?

Det blir alltid ett högre tryck på massage under november och december då många har outnyttjade friskvårdsbidrag att spendera innan årsskiftet. Jag ber dig därför att boka in dina behandlingar i god tid för att vara säker på att få en tid som passar dig.

Välkommen!