Elisabeth i krigare b.
Friskvård under en pandemi

Friskvård under en pandemi

Det är inte lätt att veta hur man ska bete sig när råden skiljer sig markant från ens vanliga rutiner.

Självklart ska vi göra vårt bästa för att minska smittspridningen. Men jag vill även göra mitt bästa för att du ska må så bra som möjligt. Jag vill även fortsätta att minska trycket på sjukvården genom att göra det jag gör bäst och ge läkarna tid till de som behöver deras hjälp mest.

Därför håller jag bokningskalendern öppen för massage, healing, kostrådgivning och yoga (privatlektion).

Stanna hemma om du är sjuk!

Pandemi eller inte så ger jag inte behandling till den som kommer med förkylningssymtom. Det kan sprida infektionen i kroppen och göra dig sängliggande i flera veckor. Inte heller jag ska träffa dig som kund om jag är sjuk.

Sedan tidigare har vi noggranna städrutiner för behandlingsrummen då vi spritar av bänken och byter handdukar. Utöver dem spritar vi nu också ytor som t.ex. dörrhandtag mellan alla kunder samt vädrar rummet. Som ytterligare åtgärd för att minska eventuell smittspridning har vi flyttat på skohorn och galgar för att enkelt kunna sprita av dessa mellan användningar. Handsprit finns också tillgängligt i lokalerna för den som önskar.

Har du friskvårdspengar att utnyttja?

Är din arbetsgivare kopplad till Epassi kan du enkelt göra ett köp där och direkt göra dina bokningar i min bokningskalender med noteringen om att det redan är betalt. Skulle du behöva kan du alltid boka om tiderna.

Lämnar du in kvitto på friskvård till din arbetsgivare kan du förskottsbetala de behandlingar som du bokar in med noteringen om att det redan är betalt. Skulle du behöva kan du alltid boka om tiderna.

Välkommen!